La regidora de Ciudadanos, Maria Burrel, destaca que el apoyo del equipo de gobierno es un reconocimiento implícito del estado de dejadez de la ciudad

Lleida, 28 de enero de 2022.- La moción de Ciudadanos en el Ayuntamiento de Lleida, que instaba al equipo de gobierno a dignificar, mejorar y mantener limpios y seguros los parques infantiles de Lleida, ha sido aprobada hoy en el pleno de Paeria con 25 votos a favor.

La regidora de Ciudadanos, Maria Burrel, ha destacado que “el apoyo del equipo de gobierno es un reconocimiento implícito del estado de dejadez en el que se encuentra Lleida”, pero ha agradecido a los grupos el haber apoyado una moción “tan necesaria para empezar a revertir esta situación”. Asimismo, Burrel ha expresado que es una buena noticia para Lleida ya que “es fundamental atender a las necesidades de nuestros niños y asegurarnos de que se desarrollan en espacios seguros y limpios”.

La moción solicitaba evaluar el estado de los parques infantiles de Lleida y llevar a cabo un plan de mejora para dignificarlos y mantenerlos limpios y seguros ante el estado de abandono en el que hace años que se encuentran. Además, la propuesta de Ciudadanos solicitaba que se considere aumentar el número de parques infantiles adaptados para niños con movilidad reducida o que sufran alguna discapacidad, y que se prevea una partida presupuestaria para ello de cara al 2023.

La proposta de Ciutadans per a millorar els parcs infantils de Lleida ha estat aprovada per majoria

La regidora de Ciutadans, Maria Burrel, destaca que el suport de l’equip de govern és un reconeixement implícit de l’estat de deixadesa de la ciutat


Lleida, 28 de gener de 2022.- La moció de Ciutadans a l’Ajuntament de Lleida, que instava l’equip de govern a dignificar, millorar i mantenir nets i assegurances els parcs infantils de Lleida, ha estat aprovada avui al ple de Paeria amb 25 vots a favor.

La regidora de Ciutadans, Maria Burrel, ha destacat que “el suport de l’equip de govern és un reconeixement implícit de l’estat de deixadesa en el qual es troba Lleida”, però ha agraït als grups l’haver donat suport a una moció “tan necessària per a començar a revertir aquesta situació”. Així mateix, Burrel ha expressat que és una bona notícia per a Lleida atès que “és fonamental atendre les necessitats dels nostres nens i assegurar-nos que es desenvolupen en espais segurs i nets”.

La moció sol·licitava avaluar l’estat dels parcs infantils de Lleida i dur a terme un pla de millora per a dignificar-los i mantenir-los nets i segurs davant l’estat d’abandonament en què fa anys que es troben. A més, la proposta de Ciutadans sol·licitava que es consideri augmentar el nombre de parcs infantils adaptats per a nens amb mobilitat reduïda o que pateixin alguna discapacitat, i que es prevegi una partida pressupostària per a això de cara al 2023.