• La candidata de Cs en el Congreso, Maria Burrel, asegura que “queremos poner a Lleida en el lugar que se merece”

Lleida, viernes 5 de abril de 2019. La candidata de Ciutadans (Cs) al Congreso por Lleida, Maria Burrel, ha asegurado que “confiamos conseguir por primera vez un diputado en Madrid para poner esta provincia y a los leridanos en el lugar que se merecen”. En la sede de Cs y acompañada del resto de la candidatura, concejales y simpatizantes, ha explicado que “lucharemos para que Lleida reciba las inversiones que necesita, para impulsar las infraestructuras y para acabar con las desigualdades que sufre la provincia respecto otros territorios”.

Abogada e historiadora del arte es la responsable de Relaciones Institucionales de Ciutadans en Lleida. Proviene del ámbito privado, ha destacado que “por eso conoce la realidad de los ciudadanos” y ha añadido que “es un honor asumir el reto de encabezar la candidatura de Ciutadans en el Congreso por Lleida”. “Ofrecemos un proyecto de centro y regeneración institucional y esperamos que los votantes, el 28-A, apuesten por el cambio que propone Ciutadans”, ha concluido.  

Burrel ha presentado al resto de la candidatura y ha dicho que “tenemos un gran equipo y proyecto para Lleida”. La acompaña, como número 2, el ingeniero agrícola Ramón Vilaltella, de Mollerussa, mientras que el tercer puesto lo ocupa la profesora de Formación Profesional en Lleida y especialista en industrias agroalimentarias Laura Escrig. El cuarto lugar es para el concejal de Cs en el Ayuntamiento de Lleida Daniel Rubio. La candidatura de Ciutadans en el Senado por Lleida la encabeza Cristina Daza.

Ciutadans (Cs) Lleida confia aconseguir per primera vegada representació al Congrés dels Diputats

  • La candidata de Cs al Congrés,Maria Burrel, assegura que “volem posar Lleida al lloc que es mereix”

Lleida, divendres 5 d’abril de 2019. La candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés per Lleida, Maria Burrel, ha assegurat que “confiem aconseguir per primera vegada un diputat a Madrid per posar aquesta província i els lleidatans al lloc que es mereixen”. A la seu de Cs i acompanyada de la resta de la candidatura, regidors i simpatitzants, ha explicat que“lluitarem perquè Lleida rebi les inversions que necessita, per impulsar les infraestructures i per acabar amb les desigualtats que pateix la província respecte altres territoris”.

Advocada i historiadora de l’art, és la responsable de Relacions Institucionals de Ciutadans a Lleida. Prové de l’àmbit privat, ha destacat que “per això coneix quina és la realitat dels ciutadans” i ha afegit que “és un honor assumir el repte d’encapçalar la candidatura de Ciutadans al Congrés per Lleida”. “Oferim un projecte de centre i regeneració institucional i esperem que els votants, el 28-A, apostin pel canvi que proposa Ciutadans”, ha conclòs.  

Burrel ha presentat la resta de la candidatura i ha dit que “tenim un gran equip i un projecte per Lleida”. L’acompanya, com a número 2, l’enginyer agrícola Ramón Vilaltella, de Mollerussa, mentre que el tercer lloc l’ocupa la professora de Formació Professional a Lleida i especialista en indústries agroalimentàries Laura Escrig. El quart lloc és pel regidor de Cs a l’Ajuntament de Lleida Daniel Rubio. La candidatura de Ciutadans al Senat per Lleida l’encapçala Cristina Daza.