• La portavoz del grupo municipal Ángeles Ribes lamenta que “desde la Paeria no se haya organizado ningún acto para conmemorar a las víctimas del terrorismo”

Lleida, lunes 11 de marzo de 2019. El grupo municipal de Ciudadanos ha recordado a las víctimas del 11-M con un minuto de silencio. “Se cumplen 15 años del atentado más brutal de nuestra historia y desde Ciudadanos hemos querido recordar a todas las víctimas porque un ataque tan atroz no se olvida”, ha manifestado la portavoz del grupo municipal de Ciudadanos en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes. “Extrañados de que el Ayuntamiento de Lleida no haya convocado ni acto conmemorativo ni un minuto de silencio, hemos decidido organizarlo nosotros”, ha afirmado Ribes, que, junto a los concejales de Cs, ha recordado a las víctimas en la plaza Paeria. Ribes ha explicado que “hemos informado a todos los grupos municipales de este acto” y ha agradecido al grupo del Comú que“viniera a este minuto de silencio a mostrar su respeto”.

Ribes ha explicado, que, además, “hoy 11 de Marzo, es el Día Europeo de las Víctimas del Terrorismo porque la Unión Europea decidió que iba a ser este día por los terribles atentados del 11-M en Madrid”. “Fue el peor atentado de nuestra historia y por ello pedimos memoria, dignidad y respeto”, ha añadido.

 

Ciutadans Lleida recorda a les víctimes de l’11-M amb un minut de silenci

  • La portaveu del grup municipal Ángeles Ribes lamenta que “des de la Paeria no s’hagi organitzat cap acte per commemorar a les víctimes del terrorisme”

Lleida, dilluns 11 de març de 2019. El grup municipal de Ciutadans ha recordat a les víctimes de l’11-M amb un minut de silenci. “Es compleixen 15 anys de l’atemptat més brutal de la nostra història i des de Ciutadans hem volgut recordar a totes les víctimes perquè un atac tan atroç no s’oblida”, ha manifestat la portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes. “Estranyats que l’Ajuntament de Lleida no hagi convocat ni un acte commemoratiu ni un minut de silenci, hem decidit organitzar-lo nosaltres”, ha afirmat Ribes, que juntament amb els regidors de Cs, ha recordat a les víctimes a la plaça Paeria. Ribes ha explicat que “hem informat a tots els grups municipals d’aquest acte” i ha agraït al grup del Comú que “vingués a aquest minut de silenci a mostrar el seu respecte”.

Ribes ha explicat, que, a més, “avui 11 de Març, és el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme perquè la Unió Europea va decidir que havia de ser aquest dia pels terribles atemptats de l’11-M a Madrid”. “Va ser el pitjor atemptat de la nostra història i per això demanem memòria, dignitat i respecte”, ha afegit.