• El concejal de Cs Lleida, José María Córdoba, lamenta “la falta de efectivos de los Mossos d’Esquadra en la Horta”, a raíz de los últimos robos

Lleida, martes 9 de enero de 2018. El grupo municipal de Ciutadans (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida ha solicitado que el nuevo servicio de taxi a demanda de la Horta tenga también parada en los hospitales de Lleida.“Desde Cs creemos que este nuevo servicio de taxi en la Horta, que sustituye al autobús, debe tener parada también en los hospitales de Lleida, además de las paradas ya fijadas en Ricard Viñes, la estación de autobuses y la estación de trenes”, ha explicado el concejal de Cs Lleida, José María Córdoba, tras ser informado sobre esta prueba piloto en la comisión de la Horta. “Muchos de los vecinos son personas mayores y habitualmente estas deben acudir a los centros de asistencia sanitaria, por lo que debemos facilitarles el desplazamiento”, ha explicado. Además, Córdoba ha pedido también que “se realice un estudio de los destinos más frecuentes por parte de los usuarios de este servicio, con el fin de poder ampliar más paradas”.

Por otra parte, el concejal de Cs Lleida ha lamentado “la falta de efectivos de los Mossos d’Esquadra en la Horta”. “Durante las últimas semanas los robos en la zona periférica de Lleida se han visto incrementados, lo que genera una situación de inseguridad entre los vecinos de la Horta”, ha explicado. Por lo que Córdoba ha recalcado “la necesidad de más efectivos de los Mossos en Lleida”. 

Cs Lleida sol·licita que el nou servei de taxi a demanda de l’Horta tingui també parada als hospitals de Lleida

  • El regidor de Cs Lleida, José María Córdoba, lamenta “la manca d’efectius dels Mossos d’Esquadra a l’Horta”, arran dels últims robatoris

Lleida, dimarts 9 de gener de 2018. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida ha sol·licitat que el nou servei de taxi a demanda de l’Horta tingui també parada als hospitals de Lleida. “Des de Cs creiem que aquest nou servei de taxi a l’Horta, que substitueix a l’autobús, ha de tenir parada també als hospitals de Lleida, a més de les parades ja fixades a Ricard Viñes, l’estació d’autobusos i l’estació de trens”, ha explicat el regidor de Cs Lleida, José María Córdoba, després de ser informat sobre aquesta prova pilot a la comissió de l’Horta. “Molts dels veïns són gent gran i habitualment aquestes han d’acudir als centres d’assistència sanitària, pel que hem de facilitar-los el desplaçament”, ha explicat. A més, Córdoba ha demanat també que “es faci un estudi de les destinacions més freqüents per part dels usuaris d’aquest servei, per tal de poder ampliar més parades”.

D’altra banda, el regidor de Cs Lleida ha lamentat “la manca d’efectius dels Mossos d’Esquadra a l’Horta”. “Durant les últimes setmanes els robatoris a la zona perifèrica de Lleida s’han vist incrementats, el que genera una situació d’inseguretat entre els veïns de l’Horta”, ha explicat. Pel que Córdoba ha recalcat “la necessitat de més efectius dels Mossos a Lleida”.