·  El candidato de Cs por Lleida explica sus prioridades para la provincia: “mejores servicios sociales, más trenes y más baratos y los 22.000 parados”

Lleida, viernes 15 de diciembre de 2017. “Cs es el voto seguro; el voto útil para acabar con el procés y llevar a cabo las medidas que mejoren la vida de los leridanos”. Así lo ha dicho el candidato de Ciudadanos (Cs) por Lleida, Jorge Soler, en su turno de la ronda de entrevistas que Onda Cero Lleida hace a todos los candidatos de la provincia. Además, ha explicado algunas de las prioridades de su partido: “El centro sanitario de Magraners, el instituto de Cappont, más y mejores guarderías por todo el territorio, los 22.000 parados, mejorar los servicios sociales y conectarnos mejor y más barato con Barcelona y Zaragoza”.

En respuesta a una pregunta sobre las expectativas de cara a las próximas elecciones, ha asegurado que “son una oportunidad de oro para poner fin al proyecto fracasado del procés, que lo único que ha conseguido es dividir a los ciudadanos y que se vayan las empresas”. En este sentido, ha destacado la necesidad de “un nuevo gobierno alternativo con sentido común que invierta el dinero que se derrocha en estructuras de estado en solucionar los problemas de las personas”. Por eso, ha instado a PSC y PP a “hacer posible un gobierno transversal” y a apoyar a Cs si es la lista constitucionalista más votada.

“En Cs estamos preparados para gobernar: tenemos una gran líder, un buen proyecto y al mejor equipo”, ha zanjado tras insistir en que “el 21-D hay que llenar las urnas de ilusión y votos naranjas para hacer efectivo el cambio que Lleida necesita”.

 

Soler: “Cs és el vot segur; el vot útil per acabar amb el procés i dur a terme les mesures que millorin la vida dels lleidatans”

·  El candidat de Cs per Lleida explica les seves prioritats per la província: “millorar els serveis socials, més trens i més assequibles i els 22.000 aturats”

Lleida, divendres 15 de desembre del 2017. “Cs és el vot segur; el vot útil per a acabar amb el procés i dur a terme les mesures que milloren la vida dels lleidatans”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, en el seu torn de la ronda d’entrevistes que Onda Cero Lleida fa a tots els candidats de la província. A més, ha explicat algunes de les prioritats del seu partit: “El centre sanitari de Magraners, l’institut de Cappont, més i millors escoles bressol per tot el territori, els 22.000 aturats, millorar els serveis socials i connectar-nos millor i més barat amb Barcelona i Zaragoza”.

En resposta a una pregunta sobre les expectatives de cara a les pròximes eleccions, ha assegurat que “són una oportunitat d’or per a posar fi al projecte fracassat del procés, que l’única cosa que ha aconseguit és dividir als ciutadans i que marxin les empreses”. En aquest sentit, ha destacat la necessitat d’un nou “govern alternatiu amb sentit comú que inverteixi els diners que es malbaraten en estructures d’estat a solucionar els problemes de les persones”. Per això, ha instat a PSC i PP a “fer possible un govern transversal” i a donar suport a Cs si és la llista constitucionalista més votada.

“A Cs estem preparats per a governar: tenim una gran líder, un bon projecte i al millor equip”, ha defensat després d’insistir que “el 21-D cal omplir les urnes d’il·lusió i vots taronges per a fer efectiu el canvi que Lleida necessita”.