·  El candidato de Cs por Lleida asegura que este 21-D “el cambio vine de la mano de Cs”, el único partido “de centro, útil y transversal”

Lleida, jueves 7 de diciembre de 2017“Hay que impulsar medidas de ayudas a los autónomos que cada mañana levantan las persianas en Lleida y el resto de Cataluña”. Así lo ha dicho el candidato de Ciudadanos (Cs) por Lleida, Jorge Soler, en declaraciones a los medios de comunicación en una visita al mercado del Camp d’Esports de Lleida, donde ha asegurado que “ni a los autónomos ni a los desempleados se les pregunta por su ideología cuando van a pedir un préstamo al banco o cuando están en la cola del paro”. Por eso, ha defendido llevar a cabo “medidas que faciliten la vida de la clase media y trabajadora”, como viene haciendo Cs en el Congreso y la pasada legislatura en el Parlament. Y ha puesto como ejemplo la Ley de medidas urgentes del trabajo autónomo y una subcomisión que “supondrán la mayor reforma en el trabajo autónomo de los últimos 10 años”.

Jorge Soler ha asegurado que “Cataluña siempre ha sido una tierra de oportunidades, progreso y de emprendimiento hasta que el separatismo lo destrozó todo”. Ante esta situación, ha defendido que este 21-D “el cambio viene de la mano de Cs, de Inés Arrimadas y su equipo naranja”. Y ha esperado que los socialistas de Iceta “no repitan otro tripartito con los nacionalistas y apoyen a la candidatura constitucionalista más votada”.

Jorge Soler: “Cal impulsar mesures d’ajudes als autònoms que cada matí aixequen les persianes a Lleida”

·         El candidat de Cs per Lleida assegura que aquest 21-D “el canvi vaig venir de la mà de Cs”, l’únic partit “de centre, útil i transversal”

Lleida, dijous 7 de desembre de 2017. “Cal impulsar mesures d’ajudes als autònoms que cada matí aixequen les persianes a Lleida i la resta de Catalunya”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, en declaracions als mitjans de comunicació en una visita al mercat del Camp d’Esports de Lleida, on ha assegurat que “ni als autònoms ni als aturats se’ls pregunta per la seva ideologia quan demanen un préstec al banc o quan són a la cua de l’atur”. Per això, ha defensat dur a terme “mesures que facilitin la vida de la classe mitjana i treballadora”, com està fent Cs al Congrés i la passada legislatura al Parlament. I ha posat com a exemple la Llei de mesures urgents del treball autònom i una subcomissió que “suposaran la major reforma en el treball autònom dels últims 10 anys”.

Jorge Soler ha assegurat que “Catalunya sempre ha estat una terra d’oportunitats, progrés i d’emprenedoria fins que el separatisme ho va destrossar tot”. Davant d’aquesta situació, ha defensat que aquest 21-D “el canvi ve de la mà de Cs, d’Inés Arrimadas i el seu equip taronja”. I ha esperat que els socialistes d’Iceta “no repeteixin un altre tripartit amb els nacionalistes i donin suport a la candidatura constitucionalista més votada”.