• El candidato de Cs por Lleida destaca las propuestas de su partido para “reactivar la economía y mejorar los servicios sociales” 

Lleida, lunes 4 de diciembre de 2017. “Ahora sí que votaremos; el 21-D llenaremos las urnas para empezar una nueva etapa de regeneración, reformas y unión”. Así lo ha dicho el candidato de Ciudadanos (Cs) por Lleida, Jorge Soler, sobre la campaña de las elecciones del 21-D, que considera “una oportunidad única para acabar con el ‘procés’ que ha roto la convivencia en Cataluña”. Y ha dicho que es el momento de apostar por “un proyecto alternativo como el de Cs” con el objetivo de “abrir una nueva etapa democrática”.

En declaraciones a los medios de comunicación en la Plaza Bores de Lleida, delante el Abre Paer, Jorge Soler ha explicado algunas de las propuestas de Cs: “Queremos impulsar medidas para la regeneración democrática que acaben con la corrupción, más y mejores políticas sociales, reducir las listas de espera de la sanidad y eliminar los barracones de las escuelas”, entre otras iniciativas.

Soler ha afirmado que “hay que revertir las políticas de división y de malgasto que han hecho los independentistas para revertir los recortes y apostar por las políticas sociales”. “Basta ya de estructuras de estado”, ha culminado.

Jorge Soler: “Ara sí que votarem; el 21-D omplirem les urnes per començar una nova etapa de regeneració, reformes i unió”

• El candidat de Cs per Lleida destaca les propostes del seu partit per “reactivar l’economia i millorar els serveis socials”

Lleida, dilluns 4 de desembre del 2017. “Ara sí que votarem; el 21-D omplirem les urnes per començar una nova etapa de regeneració, reformes i unió”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, sobre la campanya de les eleccions del 21-D, que considera“una oportunitat única per acabar amb el ‘procés’ que ha trencat la convivència a Catalunya”. I ha dit que és el moment d’apostar per “un projecte alternatiu com el de Cs” amb l’objectiu de “obrir una nova etapa democràtica”.

En declaracions als mitjans de comunicació a la Plaça Bores de Lleida, davant l’Arbre Paer, Jorge Soler ha explicat algunes de les propostes de Cs: “Volem impulsar mesures per a la regeneració democràtica que acabin amb la corrupció, més i millors polítiques socials, reduir les llistes d’espera de la sanitat i eliminar els barracons de les escoles”, entre d’altres iniciatives.

Soler ha afirmat que “cal revertir les polítiques de divisió i de malbaratament que han fet els independentistes per revertir les retallades i apostar per les polítiques socials”. “Ja n’hi ha prou d’estructures d’estat”, ha culminat.