• La portavoz de Cs Lleida se compromete a tratar los temas que “de verdad competen a la comisión y no usarla como arma política”

Lleida, viernes 15 de setiembre de 2017. La portavoz del grupo municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha asumido hoy la presidencia de la comisión de la Transparencia del Ayuntamiento para los próximos seis meses. “Vamos a profundizar en todos los aspectos que realmente competen a esta comisión, como son la transparencia y la buena gobernanza del Ayuntamiento con medidas efectivas y concretas, más allá de discursos huecos”, ha manifestado Ribes. “Ciudadanos no va utilizar esta comisión como arma política, como hemos visto a hacer a otros grupos”, ha aclarado.

En este sentido, Ribes ha recalcado que “el objetivo es convertir la Paeria en una administración más transparente y más cercana a los ciudadanos”. Por ello, “se van a impulsar más medidas que vayan en esta dirección” porque “esta comisión debe ser un espacio para mejorar y aclarar la gestión de este ayuntamiento y de control de todos los servicios que se prestan”.

 

Ángeles Ribes (Cs) assumeix la presidència de la comissió de la Transparència amb l’objectiu de mostrar una Paeria més transparent i propera als veïns

  • La portaveu de Cs Lleida es compromet a tractar els temes que “de veritat competeixen a la comissió i no usar-la com a arma política”

Lleida, divendres 15 de setembre de 2017. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha assumit avui la presidència de la comissió de la Transparència de l’Ajuntament per als propers sis mesos. “Aprofunditzarem en tots els aspectes que realment competeixen a aquesta comissió, com són la transparència i la bona governança de l’Ajuntament amb mesures efectives i concretes, més enllà de discursos buits”, ha manifestat Ribes. “Ciutadans no utilitzarà aquesta comissió com a arma política, com hem vist fer a altres grups”, ha aclarit.

En aquest sentit, Ribes ha recalcat que “l’objectiu és convertir la Paeria en una administració més transparent i més propera als ciutadans”. Per això, “s’impulsaran més mesures que vagin en aquesta direcció” perquè “aquesta comissió ha de ser un espai per millorar i aclarir la gestió d’aquest ajuntament i de control de tots els serveis que es presten”.