• El regidor José María Córdoba, recuerda que“el plazo para pedir estas subvenciones acaba el 15 de setiembre”

Lleida, lunes 4 de septiembre de 2017. El concejal del grupo municipal de Ciutadans (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida, José María Córdoba, ha explicado que “las ayudas al tejido empresarial de Lleida, que pretenden tender una mano tanto a los emprendedores que inician un proyecto como a los empresarios ya consolidados, todavía pueden solicitarse hasta el 15 de septiembre”. Por ello, Córdoba ha animado a los vecinos de Lleida que lo deseen, a que “soliciten esta subvención a fondo perdido que oscila entre 1.000 y 2.000 euros”, y ha recordado que, “a diferencia de las ayudas empresariales de otros años, las personas que las soliciten no tendrán que devolverlas”.

Córdoba ha explicado que “Ciudadanos consiguió incluir en los Presupuestos de 2017 esta iniciativa que de verdad ayuda a los ciudadanos” y ha asegurado que “es una de las apuestas del grupo municipal de Cs por ayudar a los que crean empleo y pelean día a día por mantener sus negocios”. En este sentido, Córdoba ha afirmado que “queremos que todos los vecinos tengan las mismas oportunidades”, y ha recordado que, Ciudadanos “trabaja al lado de los que crean empleo”.

El concejal de Cs Lleida ha explicado que “las subvenciones se pueden tramitar a través del portal web del Ayuntamiento: www.paeria.es/subvencions o de forma presencial en la oficina de la OMAC”. Y ha recordado que “pueden optar a ella todas las personas que tengan menos de 65 años y capacidad de obrar, empadronadas en Lleida y que cumplan los requisitos de la convocatoria”.

Ciutadans (Cs) Lleida anima als veïns a seguir sol·licitant els ajuts a fons perdut a emprenedors i empresaris ideats per Cs

  • El regidor José María Córdoba, recorda que “el termini per demanar aquestes subvencions acaba el 15 de setembre”

Lleida, dilluns 4 de setembre de 2017. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, José María Córdoba, ha explicat que “les ajudes al teixit empresarial de Lleida, que pretenen estendre una mà tant als emprenedors que inicien un projecte com als empresaris ja consolidats, encara es poden sol·licitar fins al 15 de setembre”. Per això, Córdoba ha animat als veïns de Lleida que ho desitgin, a què “sol·licitin aquesta subvenció a fons perdut que oscil·la entre 1.000 i 2.000 euros”, i ha recordat que, “a diferència de les ajudes empresarials d’altres anys, les persones que les sol·licitin no hauran de retornar-les”.

Córdoba ha explicat que “Ciutadans va aconseguir incloure en els Pressupostos de 2017 aquesta iniciativa que de veritat ajuda als ciutadans” i ha assegurat que “és una de les apostes del grup municipal de Cs per ajudar els que creen ocupació i batallen dia a dia per mantenir els seus negocis”. En aquest sentit, Córdoba ha afirmat que “volem que tots els veïns tinguin les mateixes oportunitats“, i ha recordat que, Ciutadans “treballa al costat dels que creen ocupació”.

El regidor de Cs Lleida ha explicat que “les subvencions es poden tramitar mitjançant el portal web de l’Ajuntament: www.paeria.es/subvencions o de forma presencial a l’oficina de l’OMAC”. I ha recordat que “poden optar-hi totes les persones que tinguin menys de 65 anys i capacitat d’obrar, empadronades a Lleida i que compleixin els requisits de la convocatòria”.