• El concejal de Cs Lleida, José María Córdoba asegura que “Cs va a seguir defendiendo los derechos y las libertades de todos los ciudadanos”

Lleida, lunes 20 de marzo de 2017. El grupo municipal de Ciutadans (Cs) en el Ayuntamiento de Lleida ha denunciado que la Federación de Asociaciones de Vecinos (FAV) de Lleida insta a las asociaciones de vecinos a posicionarse sobre el proceso soberanista. “La FAV ha estado enviando correos electrónicos a los presidentes de las asociaciones de vecinos y a los presidentes de las diferentes partidas de la Horta, preguntándoles su posición respecto la independencia”, ha denunciado el concejal de Cs Lleida, José María Córdoba, después que uno de los representantes de la FAV lo haya confirmado en la comisión de la Horta. “Cada persona es libre de posicionarse como desee, pero es inaceptable que una asociación que engloba a los representantes vecinales de la ciudad, presione de tal manera a sus integrantes pudiendo llegar a dividir a la ciudadanía”, ha lamentado Córdoba.

Córdoba ha recordado que “Cs votó a favor de la despolitización de la FAV y que la moción fue aprobada con los votos de Cs, PP, CiU, ERC y el Comú”. “La FAV debe respetar ante todo la neutralidad política, y con esta actuación, acaban de demostrar que siguen politizados”, ha explicado. “Y lo más grave de todo, es que se está obligando a las asociaciones de vecinos a significarse públicamente, coartando así sus libertades”, ha lamentado Córdoba.

El concejal de Cs Lleida ha asegurado que “Ciutadans va a continuar defendiendo los derechos y las libertades de todos los ciudadanos” y a va continuar “denunciando acciones como esta, que pretenden separar a los vecinos de Lleida”.

Ciutadans (Cs) Lleida denuncia que la FAV insta a les associacions de veïns a posicionar-se sobre el procés sobiranista

  • El regidor de Cs Lleida, José María Córdoba assegura que “Cs continuarà defensant els drets i les llibertats de tots els ciutadans”

Lleida, dilluns 20 de març de 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida ha denunciat que la Federació d’Associacions de Veïns (FAV) de Lleida insta a les associacions de veïns a posicionar-se sobre el procés sobiranista. “La FAV ha estat enviant correus electrònics als presidents de les associacions de veïns i als presidents de les diferents partides de l’Horta, preguntant-los la seva posició respecte la independència”, ha denunciat el regidor de Cs Lleida, José María Córdoba, després que un dels representants de la FAV ho hagi confirmat en la comissió de l’Horta. “Cada persona és lliure de posicionar-se com vulgui, però és inacceptable que una associació que engloba els representants veïnals de la ciutat, pressioni de tal manera als seus integrants podent arribar a dividir la ciutadania“, ha lamentat Córdoba.

Córdoba ha recordat que “Cs va votar a favor de la despolitització de la FAV i que la moció va ser aprovada amb els vots de Cs, PP, CiU, ERC i el Comú”. “La FAV ha de respectar per damunt de tot la neutralitat política, i amb aquesta actuació, acaben de demostrar que segueixen polititzats”, ha explicat. “I el més greu de tot, és que s’està obligant a les associacions de veïns a significar-se públicament, coartant així les seves llibertats”, ha lamentat Córdoba.

El regidor de Cs Lleida ha assegurat que “Ciutadans continuarà defensant els drets i les llibertats de tots els ciutadans” i continuarà “denunciant accions com aquesta, que pretenen separar els veïns de Lleida”.