• La comisión de Territori del Parlament aprueba rebajar del 70% al 60% el porcentaje mínimo de regantes adheridos para que la Generalitat pueda desarrollar las obras

Parlament de Cataluña, miércoles 15 de febrero de 2017. Ciutadans (Cs) ha logrado facilitar la ejecución de las obras de la red secundaria del canal Segarra-Garrigues. El diputado de Cs por Lleida, Javier Rivas, ha explicado que en la comisión de Territori, celebrada en el Parlament “se ha aprobado pasar del 70% al 60% el porcentaje mínimo de propietarios adheridos al riego para que la Generalitat pueda desarrollar esta infraestructura”.

Javier Rivas ha destacado en la comisión de Territori, que el canal Segarra-Garrigues es “una infraestructura básica para la supervivencia de la agricultura en Lleida”, y en este sentido ha explicado que en los últimos años la falta de lluvia ha repercutido en una pérdida entorno al 40% de la producción de aceitunas y almendros.

Durante su intervención Rivas ha reclamado que las obras de la red secundaria del canal, que son competencia de la Generalitat, “se aceleren y se prioricen” para que de esta forma“tengan un retorno para la gente de Lleida”.

 

Ciutadans aconsegueix facilitar l’execució de les obres de la xarxa secundària del canal Segarra Garrigues

  • La comissió de Territori del Parlament aprova rebaixar del 70% al 60% el percentatge mínim de regants adherits perquè la Generalitat pugui desenvolupar les obres

Parlament de Catalunya, dimecres 15 de febrer del 2017. Ciutadans (Cs) ha aconseguit que es faciliti l’execució de les obres de la xarxa secundària del canal Segarra-Garrigues. El diputat de Cs per Lleida, Javier Rivas, ha explicat que  en la comissió de Territori celebrada avui al Parlament “s’ha aprovat passar del 70% al 60%  el  percentatge mínim de propietaris adherits al reg perquè la Generalitat pugui desenvolupar aquesta infraestructura”.

Javier Rivas, ha destacat que el canal Segarra-Garrigues, és “una infraestructura bàsica per a la supervivència de l’agricultura a Lleida” i en aquest sentit ha explicat que en els últims anys la manca de pluja ha repercutit en una pèrdua entorn al 40% de la producció dels olivers i ametllers.

Durant la seva intervenció Rivas ha reclamat que les obres de la xarxa secundària del canal, que són competència de la Generalitat, “s’accelerin i es prioritzin” perquè d’aquesta manera“tinguin un retorn per a la gent de Lleida”.

Javier_Rivas