• La portavoz de C’s Lleida, Ángeles Ribes, viaja a Madrid para apoyar el proyecto del Museo Morera

Madrid, lunes 30 de enero de 2017. La portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes, ha propuesto al secretario de Estado de Cultura, Fernando Benzo Sáinz, “la restauración de las murallas del Turó de la Seu Vella y del Turó de Gardeny”. Tras explicar en el estado “precario” en el que se encuentran, Ribes ha planteado “la inclusión de la mejora del conjunto arquitectónico en el Plan Nacional de Arquitectura Defensiva para poder ejecutar la obra de mejora en varias fases”. Tras la visita, Ribes ha confirmado que “la propuesta de C’s ha sido muy bien recibida, tanto por el secretario de Estado de Cultura, Fernando Benzo, como por el director general de Bellas Artes y Patrimonio Cultural, Luis Lafuente”.

Ribes ha viajado a Madrid para dar apoyo al proyecto de la nueva sede del Museu d’Art Jaume Morera en el edificio de la Antigua Audiencia, junto al  paer en cap, Ángel Ros, la concejal de Cultura, Montse Parra, el director del Museo de Arte Jaume Morera, Jesús Navarro, y el asesor técnico en materia cultural, Antoni Llevot. La portavoz de C’s Lleida ha recordado que “la nueva sede del Museu Morera ubicado en Rambla de Ferran es uno de los proyectos por lo que C’s ha apostado desde siempre y consiguió aprobar en el presupuesto de 2017”.

Ciutadans (C’s) Lleida planteja la restauració de les muralles del Turó de la Seu Vella i del Turó Gardeny a la Secretaria d’Estat de Cultura

  • La portaveu de C’s Lleida, Ángeles Ribes, viatja a Madrid per donar suport al projecte del Museu Morera

Madrid, dilluns 30 de gener de 2017. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha proposat al secretari d’Estat de Cultura, Ferran Benzo Sáinz, “la restauració de les muralles del Turó de la Seu Vella i del Turó de Gardeny”. Després d’explicar l’estat “precari” en què es troben, Ribes ha plantejat “la inclusió de la millora del conjunt arquitectònic al Pla Nacional d’Arquitectura Defensiva per poder executar l’obra de millora en diverses fases”. Després de la visita, Ribes ha confirmat que “la proposta de Ciutadans ha estat molt ben rebuda, tant pel secretari d’Estat de Cultura, Ferran Benzo, com pel director general de Belles Arts i Patrimoni Cultural, Luis Lafuente”.

Ribes ha viatjat a Madrid per donar suport al projecte de la nova seu del Museu d’Art Jaume Morera a l’edifici de l’Antiga Audiència, juntament amb el paer en cap, Àngel Ros, la regidora de Cultura, Montse Parra, el director del Museu d’Art Jaume Morera, Jesús Navarro, i l’assessor tècnic en matèria cultural, Antoni Llevot. La portaveu de C’s Lleida ha recordat que “la nova seu del Museu Morera ubicat a Rambla de Ferran és un dels projectes pels quals Ciutadans ha apostat des de sempre i va aconseguir aprovar al pressupost del 2017”.

ImatgeHD_cat_34546