• La portavoz de C’s Lleida, Ángeles Ribes, reclama “la mejora de las murallas del conjunto monumental del Turó de la Seu Vella y del Turó de Gardeny” en el marco de la inauguración de FITUR

Madrid, miércoles 18 de enero de 2017. La portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes, ha asegurado que “con el nuevo Parador de la ciudad, Lleida debe convertirse en un punto estratégico del panorama turístico de interior”. Ribes ha hecho estas declaraciones en el marco de la inauguración de FITUR, la Feria Internacional de Turismo, a la que ha asistido para “promocionar el patrimonio cultural y artístico de la provincia”. Tras haberse reunido con la presidenta de Paradores de Turismo, Ribes ha señalado que “el nuevo Parador ubicado en el Convento del Roser contribuirá a revitalizar el Centro Histórico y se convertirá en otro referente turístico de gran valor”.

 “Estamos más cerca de conseguir que la Seu Vella sea declarado Patrimonio Mundial por la UNESCO y aprovechando la oportunidad que ofrece FITUR, volvemos a insistir sobre la necesidad de la mejora de las murallas del conjunto monumental de la Seu Vella y del Turó de Gardeny contando con el apoyo de Ciudadanos en el Congreso”, ha manifestado Ribes. “Para posicionar todavía más, el arte, la cultura, el patrimonio, la gastronomía, el enoturismo y sus espacios naturales, Lleida debe potenciar sus infraestructuras”, ha declarado Ribes, y por ello ha asistido a la firma de un acuerdo entre Renfe y la Red de Ciudades AVE, a la que Lleida pertenece.

“Es un orgullo para Lleida conmemorar el Año Granados, el Año Museu Morera y el Año Màrius Torres”, ha señalado. Además, ha recordado que “después de 100 años de su inauguración, el Museu Morera dejará de dar vueltas y se ubicará definitivamente en el edifico de la antigua Audiencia, en la Rambla de Ferran”. En este sentido, Ribes ha recordado que “este es uno de los proyectos por los que apuesta C’s para revitalizar la Rambla de Ferran”. “Junto con la reactivación del Centro Histórico, estos son unos de los proyectos que C’s ha conseguido aprobar en los Presupuestos de 2017 para Lleida”, ha añadido.  

Ángeles Ribes: “Amb el nou Parador de la ciutat, Lleida ha d’esdevenir un punt estratègic del panorama turístic d’interior”

  • La portaveu de C’s Lleida, Ángeles Ribes, reclama “la millora de les muralles del conjunt monumental del Turó de la Seu Vella i del Turó de Gardeny” en el marc de la inauguració de FITUR

Madrid, dimecres 18 de gener de 2017. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha assegurat que “amb el nou Parador de la ciutat, Lleida ha d’esdevenir un punt estratègic del panorama turístic d’interior”. Ribes ha fet aquestes declaracions en el marc de la inauguració de FITUR, la Fira Internacional de Turisme, a la qual ha assistit per a “promocionar el patrimoni cultural i artístic de la província”. Després d’haver-se reunit amb la presidenta de Paradores de Turismo, Ribes ha assenyalat que “el nou Parador ubicat al Convent del Roser contribuirà a revitalitzar el Centre Històric i es convertirà en un altre referent turístic de gran valor”.

“Estem més a prop d’aconseguir que la Seu Vella sigui declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO i aprofitant l’oportunitat que ofereix FITUR, tornem a insistir sobre la necessitat de la millora de les muralles del conjunt monumental de la Seu Vella i del Turó de Gardeny comptant amb el suport de Ciudadanos al Congrés”, ha manifestat Ribes.“Per posicionar encara més, l’art, la cultura, el patrimoni, la gastronomia, l’enoturisme i els seus espais naturals, Lleida ha de potenciar les seves infraestructures”, ha declarat Ribes, i per això ha assistit a la signatura d’un acord entre Renfe i la Red de Ciudades AVE, a la qual Lleida pertany.

“És un orgull per a Lleida commemorar l’Any Granados, l’Any Museu Morera i l’Any Màrius Torres”, ha assenyalat. A més, ha recordat que “després de 100 anys de la seva inauguració, el Museu Morera deixarà de donar voltes i s’ubicarà definitivament a l’edifici de l’antiga Audiència, a la Rambla de Ferran”. En aquest sentit, Ribes ha recordat que“aquest és un dels projectes pels quals aposta Ciutadans per revitalitzar la Rambla de Ferran”. “Juntament amb la reactivació del Centre Històric, aquests són uns dels projectes que C’s ha aconseguit aprovar en els Pressupostos del 2017 per a Lleida”, ha afegit.

IMG_2458 IMG_6898