• El grupo comarcal de C’s al Consell Comarcal del Segrià se ha abstenido en la votación a los Presupuestos para el 2017

Lleida, jueves 22 de diciembre de 2016. La portavoz de Ciutadans (C’s) en el Consell Comarcal del Segrià, Cristina Latorre, ha criticado que “el Consell destine una partida de 2.200 euros del presupuesto a la Associació de Municipis per la Independència (AMI)”. “Una institución que representa a toda la ciudadanía no debería gastar ni un minuto más ni un euro más a financiar entidades y asociaciones que tienen como finalidad seguir fracturando la sociedad y dividir la ciudadanía entre catalanes y españoles”, ha manifestado Latorre. Por este motivo, el grupo de C’s se ha abstenido en la votación de los presupuestos para el 2017 en el Pleno de diciembre.

“No sólo se mantiene esta aportación, sino que para el 2017 se aumenta la subvención a la AMI”, ha criticado Latorre, que ha asegurado que “C’s hubiera destinado el presupuesto de esta partida a aumentar la partida de becas comedor y la de transporte escolar”. En este sentido, Latorre ha pedido que “para los próximos presupuestos se piense realmente nos los problemas de los leridanos, como pueden ser la falta de plazas en las becas comedor, y se destine el dinero allí donde más se necesite y no a financiar castillos de humo”.

Por otra parte, el grupo de C’s en el Consell Comarcal del Segrià, se ha abstenido también en la moción del CETA y TTIP porque “no es competencia del Consell”. Y ha pedido que, “con el fin de ofrecer la mejor calidad de los servicios y el bienestar de todos los vecinos, el Consell se ciña a sus atribuciones”.

 

Ciutadans (C’s) Lleida critica que el Consell Comarcal del Segrià destini una partida del pressupost a l’AMI en comptes d’augmentar la partida per a beques menjador

  • El grup comarcal de C’s al Consell Comarcal del Segrià s’ha abstingut en la votació als Pressupostos per al 2017

Lleida, dijous 22 de desembre de 2016. La portaveu de Ciutadans (C’s) al Consell Comarcal del Segrià, Cristina Latorre, ha criticat que “el Consell destini una partida de 2.200 euros del pressupost a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)”“Una institució que representa a tota la ciutadania no hauria de gastar ni un minut més ni un euro més a finançar entitats i associacions que tenen com a finalitat seguir fracturant la societat i dividir la ciutadania entre catalans i espanyols”, ha manifestat Latorre. Per aquest motiu, el grup de C’s s’ha abstingut en la votació dels pressupostos per al 2017 en el Ple de desembre.

“No només es manté aquesta aportació, sinó que per el  2017 s’augmenta la subvenció a l’AMI”, ha criticat Latorre, que ha assegurat que “C’s hagués destinat el pressupost d’aquesta partida a augmentar la partida de beques menjador i la de transport escolar”. En aquest sentit, Latorre ha demanat que “per als pròxims pressupostos es pensi realment ens els problemes dels lleidatans, com poden ser la falta de places en les beques menjador, i es destinin els diners allà on més es necessiti i no a finançar castells de fum”.

D’altra banda, el grup de C’s al Consell Comarcal del Segrià, s’ha abstingut també en la moció del CETA i TTIP perquè “no és competència del Consell”. I ha demanat que, “per tal d’oferir la millor qualitat dels serveis i el benestar de tots els veïns, el Consell se cenyeixi a les seves atribucions”.

img_4731 img_4765