• Durante el desayuno con los periodistas, la portavoz de C’s Lleida, Ángeles Ribes, ha anunciado que “C’s ha cumplido más del 50% del programa electoral”

Lleida, martes 20 de diciembre de 2016. “La gran apuesta de C’s Lleida para 2017 será intentar incidir en políticas que generen empleo”. Así lo ha manifestado la portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida, Ángeles Ribes, durante el desayuno que ha celebrado C’s con los periodistas para agradecer la atención recibida durante este año. “Estamos muy satisfechos por todo lo que hemos conseguido durante este año y medio de oposición, pero Lleida necesita crear más empleo y por ello, vamos a trabajar para reducir los trámites burocráticos innecesarios de la administración y apostar por ayudar a los emprendedores”, ha recalcado Ribes acompañada por los concejales José Luis Osorio, José María Córdoba y Daniel Rubio.

Tras valorar el año y medio que C’s lleva en la oposición, Ribes ha resaltado que “gracias a la actitud propositiva y la oposición en positivo, hemos cumplido más del 50% del programa electoral con el que la ciudadanía nos concedió cuatro concejales”. En este sentido, ha recordado que “gracias a C’s se va a reforzar con más personal algunas de las áreas del consistorio, se va a incrementar la partida social con medio millón y por primera vez, Lleida tendrá unos presupuestos participativos”. Para 2017, la portavoz de C’s Lleida ha concretado también que “C’s continuará aplicando el programa electoral y fiscalizando la acción de gobierno para seguir aplicando la misma oposición responsable y constructiva que hasta ahora”.

Respecto a las preguntas formuladas por los periodistas sobre el cambio de aquellas calles con nombres franquistas, Ribes ha explicado que “se deberían retirar todos aquellos nombres dedicados a personas que participaron en asesinatos, crímenes, represiones y golpes de estado”. Y ha recordado, que “es decisión del alcalde cambiar la nomenclatura de las calles”. En este sentido, ha lamentado que para algunos grupos políticos “esta sea su prioridad cuando hay preocupaciones más importantes que afectan a la ciudadanía”. Y ha asegurado que “utilizan este tema como caballo de batalla porque no tienen ninguna otra cosa que ofrecer”. “En C’s no vendemos castillos de humo sino, propuestas sensatas y que de verdad tengan un beneficio para el ciudadano”, ha culminado.

 

Ángeles Ribes: “La gran aposta de C’s Lleida per 2017 serà intentar incidir en polítiques que generin ocupació”

  • Durant l’esmorzar amb els periodistes, la portaveu de C’s Lleida, Ángeles Ribes, ha anunciat que “C’s ha complert més del 50% del programa electoral”

Lleida, dimarts 20 de desembre de 2016. “La gran aposta de C’s Lleida per 2017 serà intentar incidir en polítiques que generin ocupació”. Així ho ha manifestat la portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, durant l’esmorzar que ha celebrat Ciutadans amb els periodistes per agrair l’atenció rebuda durant aquest any. “Estem molt satisfets per tot el que hem aconseguit durant aquest any i mig d’oposició, però Lleida necessita crear més ocupació i per això, treballarem per reduir els tràmits burocràtics innecessaris de l’administració i apostar per ajudar els emprenedors”, ha recalcat Ribes acompanyada pels regidors José Luis Osorio, José María Córdoba i Daniel Rubio.

Després de valorar l’any i mig que Ciutadans porta a l’oposició, Ribes ha ressaltat que “gràcies a l’actitud propositiva i d’oposició en positiu hem complert més del 50% del programa electoral amb el qual la ciutadania ens va concedir quatre regidors”. En aquest sentit, ha recordat que “gràcies a Ciutadans es reforçarà amb més personal algunes de les àrees del consistori, s’incrementarà la partida social amb mig milió i per primera vegada, Lleida tindrà uns pressupostos participatius”. Per 2017, la portaveu de C’s Lleida ha concretat també que “Ciutadans continuarà aplicant el programa electoral i fiscalitzant l’acció de govern per seguir aplicant la mateixa oposició responsable i constructiva que fins ara”.

Respecte a les preguntes formulades pels periodistes sobre el canvi d’aquells carrers amb noms franquistes, Ribes ha explicat que “s’haurien de retirar tots aquells noms dedicats a persones que van participar en assassinats, crims, repressions i cops d’estat”. I ha recordat, que “és decisió de l’alcalde canviar la nomenclatura dels carrers”. En aquest sentit, ha lamentat que per a alguns grups polítics “aquesta sigui la seva prioritat quan hi ha preocupacions més importants que afecten la ciutadania”. I ha assegurat que “utilitzen aquest tema com a cavall de batalla perquè no tenen cap altra cosa per oferir”. “A C’s no venem castells de fum sinó, propostes sensates i que de veritat tinguin un benefici per al ciutadà“, ha culminat.