• Los grupos de ERC, la Crida y el Comú intentan expulsar al historiador Óscar Uceda del Consejo Municipal de Patrimonio por ser afiliado de C’s

Lleida, jueves 20 de octubre de 2016. El grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Lleida ha denunciado “la intolerable actitud del tripartito formado por ERC, la Crida y el Comú” por pretender expulsar al historiador Óscar Uceda del Consejo Municipal de Patrimonio. “La única razón que han esgrimido ha sido su condición política por ser afiliado de Ciutadans y haber formado parte de una lista electoral”, ha manifestado la portavoz de C’s Lleida, Ángeles Ribes.

“Es un reprochable ejemplo de intolerancia basado, no en su valía ni en sus méritos curriculares, sino que lo único que les ha importado son sus ideas políticas”, ha denunciado Ribes. Y ha lamentado que “para estos tres partidos, la libertad de cualquier ciudadano de adscripción política a un partido le inhabilita como miembro de un Consejo Municipal si ese partido es Ciudadanos”. Así mismo, Ribes ha explicado que “esa es la principal preocupación de estos tres partidos y no la defensa del patrimonio de la ciudad y mucho menos, la defensa de las libertades individuales”.

C’s Lleida denuncia l’intent d’expulsió a un expert historiador del Consell Municipal de Patrimoni per motius polítics

  • Els grups d’ERC, la Crida i el Comú intenten expulsar l’historiador Óscar Uceda del Consell Municipal de Patrimoni per ser afiliat de C’s

Lleida, dijous 20 d’octubre de 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Lleida ha denunciat “la intolerable actitud del tripartit format per ERC, la Crida i el Comú” per pretendre expulsar a l’historiador Óscar Uceda del Consell Municipal de Patrimoni. “L’única raó que han esgrimit ha estat la seva condició política per ser afiliat de Ciutadans i haver format part d’una llista electoral”, ha manifestat la portaveu de C’s Lleida, Ángeles Ribes.

“És un reprotxable exemple d’intolerància basat, no en la seva vàlua ni en els seus mèrits curriculars, sinó que l’únic que els ha importat són les seves idees polítiques”, ha denunciat Ribes. I ha lamentat que “per aquests tres partits, la llibertat de qualsevol ciutadà d’adscripció política a un partit l’inhabilita com a membre d’un Consell Municipal si aquest partit és Ciutadans”. Així mateix, Ribes ha explicat que “aquesta és la principal preocupació d’aquests tres partits i no la defensa del patrimoni de la ciutat i molt menys, la defensa de les llibertats individuals”.

img_5477