• El portaveu de C’s al Parlament, Carlos Carrizosa, destaca “la importància del sector per a l’economia de Lleida”

La Seu d’Urgell, dissabte 15 d’octubre de 2016. “Els agricultors i ramaders tenen tot el suport de Ciutadans”, així ho ha assegurat el portaveu de Ciutadans (C ‘s) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa durant una visita avui a la Fira de Sant Ermengol a la Seu d’Urgell. Carrizosa ha afirmat que  “el sector agroalimentari mira cap a Europa” i per al seu bon desenvolupament econòmic i empresarial “és important que totes les institucions implicades vagin a una i se’ls facilitin als productors els tràmits perquè puguin exportar”. I per això Carrizosa ha destacat que “a Ciutadans es treballa per a això, i especialment des de l’agrupació de Lleida”

En aquest sentit, ha recalcat que des de C’s “s’han presentat iniciatives al Parlament en favor del sector i s’ha donat suport a les que ens semblen interessants sense mirar el color polític de qui la presenta”. I ha afegit que “a la província de Lleida el sector agropecuari és clau per a l’economia” i per tant “ha de ser defensat tant des del Parlament com des dels ajuntaments i el Congrés dels Diputats”.

 Acompanyat pels diputats Jorge Soler, Javier Rivas i Laura Vílchez, i el grup municipal de Ciutadans Lleida, el portaveu parlamentari de C’s, ha recalcat que “les agrupacions de Lleida són molt actives”, i per això “Ciutadans ha volgut visitar la Fira de la Seu d’Urgell per fer territori i estar al costat dels afiliats i simpatitzants de l’Alt Urgell”.

Ciutadans visita la Feria de Sant Ermengol en la Seu de Urgell y apoya al sector agrícola y ganadero

  • El portavoz de C’s en el Parlament, Carlos Carrizosa, destaca “la importancia del sector para la economía de Lleida”

La Seu de Urgell, sábado 15 de octubre de 2016. “Los agricultores y ganaderos tienen todo el apoyo de Ciutadans”, así lo ha asegurado el portavoz de Ciutadans (C’s) en el Parlament de Cataluña, Carlos Carrizosa durante una visita hoy en la Feria de Sant Ermengol en la Seu de Urgell. Carrizosa ha afirmado que “el sector agroalimentario mira hacia Europa” y para su buen desarrollo económico y empresarial “es importante que todas las instituciones implicadas vayan a una y se facilite a los productores los trámites para que puedan exportar”. Por eso Carrizosa ha destacado que en Ciutadans “se trabaja para ello, y especialmente desde la agrupación de Lleida”.

 En este sentido, ha recalcado que el grupo parlamentario de C’s “ha presentado iniciativas en el Parlament en favor del sector y se ha apoyado a las que nos parecen interesantes sin mirar el color político de quien la presenta”. Y ha añadido que “en la provincia de Lleida el sector agropecuario es clave para la economía “y por lo tanto” debe ser defendido tanto desde el Parlamento como desde los ayuntamientos y el Congreso”.

Acompañado por los diputados Jorge Soler, Javier Rivas y Laura Vílchez y el grupo municipal de Ciudadanos Lleida, el portavoz parlamentario de C’s, ha recalcado que “las agrupaciones de Lleida son muy activas”, y por ello “Ciutadans ha querido visitar la Feria de la Seu d’Urgell para hacer territorio y estar al lado de los afiliados y simpatizantes del Alt Urgell”.

img_5179 img-20161015-wa0074