• El diputado de C’s, Jorge Soler, anuncia que presenta una PR en el Parlament para pedir que “el ambulatorio de Magraners abre cinco días con médico y enfermera presencial”

Lleida, martes 11 de octubre de 2016. “Le recuerdo al consejero Comín que Lleida y Tarragona también se merecen una sanidad de calidad”. Así se ha expresado el diputado de Ciutadans (C’s) en el Parlament de Cataluña y portavoz de la comisión de Sanidad, Jorge Soler, tras visitar el ambulatorio cerrado del barrio de Magraners y reunirse con representantes de la Asociación de Vecinos. “Los recortes en sanidad siguen siendo muy duras e injustas, y un ejemplo muy claro es el ambulatorio de Magraners, que sólo abre tres días a la semana”, ha denunciado Soler. Por ello, ha anunciado que C’s ha presentado una Propuesta de Resolución en el Parlamento para “pedir que el ambulatorio abra todos los días laborables con médico y enfermera presencial”.

Acompañado del grupo municipal de Ciutadans Lleida, Jorge Soler ha especificado que, “cuando el consultorio de Magraners está cerrado, los pacientes tienen que desplazarse hasta el barrio de la Bordeta para ser atendidos”. En este sentido, el diputado de C’s ha alertado de que “más de un centenar de pacientes supera los 80 años de edad y que la distancia entre ambos barrios es considerable” lo que dificulta que las “personas mayores y con problemas de movilidad no puedan ir hasta el CAP de la Bordeta”. Por este motivo, Soler ha reclamado “la apertura de los dos centros”.

Por otra parte, sobre la situación del transporte sanitario, Soler ha lamentado que “Lleida se quede desprovista de este servicio cuando hay un traslado a Barcelona en casos de emergencia”. En este sentido le ha recordado al consejero Comín que la situación del transporte sanitario “es un problema grave”. Finalmente Soler ha celebrado que el consejero Toni Comín “haya hecho caso de las peticiones de Ciutadans y haya dotado de médico las ambulancias en Tarragona”.

 

Jorge Soler: “Li recordo al conseller Comín que Lleida i Tarragona també es mereixen una sanitat de qualitat”

  • El diputat de C’s, Jorge Soler, anuncia que presenta una PR al Parlament perdemanar que “l’ambulatori de Magraners obri cinc dies amb metge i infermera presencial”

Lleida, dimarts 11 d’octubre de 2016. “Li recordo al conseller Comín que Lleida i Tarragona també es mereixen una sanitat de qualitat”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya i portaveu de la comissió de Sanitat, Jorge Soler, després de visitar l’ambulatori tancat del barri de Magraners i reunir-se amb representants de l’Associació de Veïns. “Les retallades en sanitat continuen essent molt dures i injustes, i un exemple molt clar és l’ambulatori de Magraners, que només obre tres dies a la setmana”, ha denunciat Soler. Per això, ha anunciat que Ciutadans ha presentat una Proposta de Resolució al Parlament per “demanar que l’ambulatori obri tots els dies laborables amb metge i infermera presencial”.

Acompanyat del grup municipal de Ciutadans Lleida, Jorge Soler ha especificat que, “quan el consultori de Magraners està tancat, els pacients s’han de desplaçar fins al barri de la Bordeta per ser atesos”. En aquest sentit, el diputat de C’s ha alertat que “més d’un centenar de pacients supera els 80 anys d’edat i que la distancia entre ambdós barris és considerable” fet que dificulta que les “persones grans i amb problemes de mobilitat no puguin anar fins al CAP de la Bordeta”. Per aquest motiu, Soler ha reclamat “l’obertura dels dos centres”.

Per altra banda, sobre la situació del transport sanitari,  Soler ha lamentat que “Lleida es quedi desproveïda d’aquest servei quan hi ha un trasllat a Barcelona en casos d’emergència”.  En aquest sentit li ha recordat al conseller Comín que la situació del transport sanitari “és un problema greu”. Finalment Soler ha celebrat que el conseller Toni Comín “hagi fet cas de les peticions de Ciutadans i hagi dotat de metge les ambulàncies a Tarragona”.

img_4444 img_4456