·         La presidenta de C’s en Cataluña visita la Fira de Sant Miquel de Lleida para “apoyar a los agricultores” y pide al “Gobierno que se comprometa a terminar el Canal Segarra-Garrigues”

Lleida, viernes 30 de septiembre de 2016. “Convocando un nuevo referéndum el presidente Puigdemont reconoce que las cosas no van bien y que no avanzan en su proyecto separatista”. Así lo ha afirmado la presidenta de Ciutadants en Cataluña, Inés Arrimadas, en relación al anuncio de un nuevo referéndum hecho por el presidente de la Generalitat durante su intervención en la Cuestión de Confianza debatida esta semana en el Parlament.

En declaraciones a los medios de comunicación durante una visita a la Fira de Sant Miquel de Lleida, Arrimadas, ha acusado a Puigdemont de “cerrar los ojos a la realidad” y le ha instado a “aplicar políticas serias y realistas para todos los catalanes”. “Puigdemont sólo piensa en la independencia y se gasta millones de euros en fomentarla mientras hay agricultores sin ayudas, largas listas de espera para acceder a una residencia pública y para obtener una cita con médicos especialistas”, ha advertido la líder de la Oposición en Cataluña.

En cuanto a los Presupuestos de 2017, Arrimadas, ha dicho que no prevé poder darles apoyo porque tiene “pocas esperanzas de que sean unas cuentas para las personas y destinados a cubrir las necesidades sociales”. “No serán unos presupuestos para todos los catalanes, sino que estarán pensados ​​para construir estructuras de estado y organizar referéndums“, ha añadido.

Acompañada por los diputados, Jorge Soler, Javier Rivas y Francisco Domínguez y por los concejales de C’s en el Ayuntamiento de Lleida, Arrimadas ha dado su apoyo al sector de la agricultura que ha calificado de “necesario y muy importante para la economía catalana”. Y además ha reclamado a la Generalitat que “termine el Canal Segarra-Garrigues, ya que es una infraestructura fundamental para el sector agrario de Lleida”, después de que la semana pasada el grupo parlamentario de C’s haya pedido al Gobierno “un informe sobre la implantación de la red secundaria de este canal”.

 

Arrimadas: “Convocant un nou referèndum Puigdemont reconeix que les coses no van bé i que no avancen en el seu projecte separatista”

·         La presidenta de C’s a Catalunya visita la Fira de Sant Miquel de Lleida per “donar suport als agricultors” i demana al “Govern que es comprometi a acabar el Canal Segarra-Garrigues”

Lleida, divendres 30 de setembre de 2016. “Convocant un nou referèndum el president Puigdemont reconeix que les coses no van bé i que no avancen en el seu projecte separatista”. Així ho ha afirmat la presidenta de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, en relació a l’anunci d’un nou referèndum fet pel president de la Generalitat durant la seva intervenció en la Qüestió de Confiança debatuda aquesta setmana al Parlament.

En declaracions als mitjans de comunicació durant una visita a la Fira de Sant Miquel de Lleida, Arrimadas, ha acusat a  Puigdemont de “tancar els ulls a la realitat” i l’ha instat a “aplicar polítiques serioses i realistes per a tots els catalans”. “Puigdemont només pensa en la independència i es gasta milions d’euros en fomentar-la mentre hi ha pagesos sense ajudes, llargues llistes  d’espera per accedir a una residència pública i per obtenir una cita amb metges especialistes”, ha advertit  la líder de l’Oposició a Catalunya.

Pel que fa als Pressupostos del 2017, Arrimadas, ha dit que no preveu poder donar-los-hi suport perquè té “poques esperances que siguin uns comptes per a les persones i destinats a cobrir les necessitats socials”. “No seran uns pressupostos  per tots els catalans, sinó que estaran pensats per construir estructures d’estat i organitzar referèndums”, ha afegit.

Acompanyada pels diputats, Jorge Soler, Javier Rivas i Francisco Domínguez i pels regidors de C’s a l’Ajuntament de Lleida, Arrimadas ha donat el seu suport al sector de l’agricultura que ha qualificat de “necessari i molt important per l’economia catalana”. I a més ha reclamat a la Generalitat que “acabi el canal Segarra-Garrigues, ja que és una infraestructura fonamental pel sector agrari de Lleida”, després que la setmana passada  el grup parlamentari de C’s  hagi demanat al Govern  “un informe sobre la implantació de la xarxa secundaria d’aquest canal”.

ines-arrimadas-1 ines-arrimadas-2 ines-arrimadas-3