• El portavoz de C’s Balaguer, Albert López, lamenta que “el Ayuntamiento no responda a las peticiones del colectivo de piragüistas y pescadores”

Balaguer, jueves 8 de septiembre de 2016. El portavoz del grupo municipal de Ciutadans (C’s) en el Ayuntamiento de Balaguer, Albert López, considera “insuficientes” los reductores de velocidad que el consistorio tiene previsto instalar durante este mes. “Desde C’s creemos que también sería necesario instalarlos en la calle San Pere Màrtir donde se producen embudos en horas puntas, en la calle Escoles y Sant Didac de Califòrnia, así como en la Calle de los Erals”, ha manifestado López. Sin embargo, López ha recalcado que “se trata de una reivindicación histórica de los vecinos y aunque la medida llega tarde, se celebra su puesta en marcha”.

Por otra parte, el portavoz de C’s Balaguer ha lamentado que “el equipo de gobierno aún no haya dado respuesta a la demanda efectuada por el colectivo de piragüistas y pescadores, que piden más caudal mínimo y ecológico del río Segre”. Asimismo, López ha recordado que “el consistorio aún no ha hecho nada para mejorar el aspecto y el mantenimiento del margen derecho del río Segre” y ha pedido “una solución inmediata”.

 

Ciutadans (C’s) Balaguer considera insuficients els reductors de velocitat previstos a la capital de la Noguera

  • El portaveu de C’s Balaguer, Albert López, lamenta que“l’Ajuntament no respongui a les peticions del col·lectiu de piragüistes i pescadors”

Balaguer, dijous 8 de setembre de 2016. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Balaguer, Albert López, considera “insuficients” els reductors de velocitat que  el consistori té  previst instal·lar durant aquest mes. “Des de C’s creiem que també seria necessari instal·lar-los al carrer Sant Pere Màrtir on es produeixen embuts en hores puntes, al carrer Escoles i Sant Dídac de Califòrnia, així com al Carrer dels Erals”, ha manifestat López. Tot i així, López ha recalcat que “es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns i tot i que la mesura arriba tard, es celebra la seva posada en marxa”.

D’altra banda, el portaveu de C’s Balaguer ha lamentat que “l’equip de govern encara no hagi donat resposta a la demanda efectuada pel col·lectiu de piragüistes i pescadors, que demanen més cabal mínim i ecològic del riu Segre”. Així mateix, López ha recordat que “el consistori encara no ha fet res per millorar l’aspecte i el manteniment del marge dret del riu Segre” i ha demanat “una solució immediata”.