• El candidato de C’s en el Congreso por Lleida, Óscar Uceda, asegura que “la solución a los problemas pasa por poner en marcha el país y no por la rotura entre los diferentes territorios”

Lleida, lunes 13 de junio de 2016. “Ciutadans no necesita reivindicar su catalanidad porque ya lo es”, ha manifestado el candidato de Ciutadans (C’s) en el Congreso de los Diputados por Lleida, Oscar Uceda. “Ciutadans es un partido de centro y moderado, nacido en Cataluña, que quiere reformar España con un proyecto sensible con la diversidad de España”, ha añadido. Y ha afirmado que “C’s trabajará para que España tenga un presidente catalán”.

“Ciutadans es el instrumento más útil para cambiar la política de España”, ha explicado Uceda. Y ha añadido que “la solución a los problemas pasa por poner en marcha el país y no por la rotura entre los diferentes territorios del Estado”. Por este motivo, Uceda ha reclamado “la necesidad de buscar vías de convivencia”. Y ha manifestado que “todo aquel votante catalán, descontento con el discurso antisistema, revolucionario y rompedor de Convergencia, será bienvenido en ciutadans”. Por este motivo, Uceda ha añadido que invita “a votar a C’s a todos los votantes moderados con sentimientos de catalanidad”.

El candidato de C’s por Lleida, ha afirmado que “C’s será valiente y liderará las reformas necesarias que ni PP ni PSOE han sido capaces de llevar a cabo”. “Necesitamos un Gobierno que gobierne y que solucione los problemas reales de las personas”, ha añadido. Y ha asegurado que “Ciutadans no es sólo un partido político, sino un proyecto de futuro”

 

Óscar Uceda: “Ciutadans no necessita reivindicar la seva catalanitat perquè ja ho és”

  • El candidat de C’s al Congrés per Lleida, Óscar Uceda, assegura que“la solució als problemes passa per posar en marxa el país i no pel trencament entre els diferents territoris”

Lleida, dilluns 13 de juny de 2016. “Ciutadans no necessita reivindicar la seva catalanitat perquè ja ho és”, ha manifestat el candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda. “Ciutadans és un partit de centre i moderat, nascut a Catalunya, que vol reformar Espanya amb un projecte sensible amb la diversitat d’Espanya”, ha afegit. I ha afirmat que “C’s treballarà perquè Espanya tingui un president català”.

“Ciutadans és l’instrument més útil per canviar la política d’Espanya”, ha explicat Uceda. Y ha afegit que “la solució als problemes passa per posar en marxa el país i no pel trencament entre els diferents territoris de l’Estat”. Per aquest motiu, Uceda ha reclamat “la necessitat de buscar vies de convivència”. I ha manifestat que “tot aquell votant català, descontent amb el discurs antisistema, revolucionari i trencador de Convergència, serà benvingut a Ciutadans”. Per aquest motiu, Uceda ha afegit que convida “a votar a Ciutadans a tots els votants moderats amb sentiments de catalanitat”.

El candidat de C’s per Lleida, ha afirmat que “C’s serà valent i liderarà les reformes necessàries que ni PP ni PSOE han estat capaços de portar a terme”. “Necessitem un Govern que governi i que solucioni els problemes reals de les persones”, ha afegit. I ha assegurat que “Ciutadans no és només un partit polític, sinó un projecte de futur”

 

image (5)