El cabeza de lista de C’s al Congreso por Lleida, Óscar Uceda, asegura que “C’s va a garantizar iguales servicios y prestaciones básicas en todas las Comunidades Autónomas”

Lleida, sábado 11 de junio de 2016. “La sanidad hay que defenderla, no privatizarla ni politizarla”, ha manifestado hoy el candidato de C’s al Congreso de los Diputados por Lleida, Óscar Uceda. “Debemos garantizar un sistema de sanidad universal de forma que nadie se quede sin asistencia sanitaria en España”, ha añadido tras visitar la IV Fira d’Associacions de Salut de les Terres de Lleida, junto al diputado y portavoz de C’s en la comisión de Salud del Parlament de Catalunya, Jorge Soler. Uceda ha afirmado que “la sanidad es la joya de la corona del Estado del Bienestar” y por ello ha asegurado que Ciutadans “va a garantizar iguales servicios y prestaciones básicas en las todas las Comunidades Autónomas”.

“Nuestro mayor reto es garantizar que la sanidad siga siendo pública y de máxima calidad”, ha puntualizado Uceda. Y ha destacado la necesidad de “aumentar las prestaciones públicas, potenciar las políticas de prevención y eliminar las barreras de acceso y de desigualdad territorial”. En este sentido, candidato de C’s por Lleida, ha anunciado que “C’s va a continuar trabajando del lado de los mejores profesionales presentado iniciativas, que de verdad mejoren el sistema sanitario”. Y en este sentido ha señalado que “el Parlament aprobó la propuesta de C’s para dotar de más personal las ambulancias y volver a disponer de todas aquellas que continúan aparcadas en garajes”.

Además, “Ciutadans va a mejorar la eficiencia de la política farmacéutica aumentando la transparencia, la rendición de cuentas y el modelo de farmacia asistencial”, ha explicado Uceda. Por otra parte, Óscar Uceda, ha indicado que “C’s también pretende mejorar la atención domiciliaria a pacientes crónicos y/o dependientes”. Y ha concluido vaticinando que todo esto se conseguirá “garantizando la independencia de los profesionales del sector”.

 

Óscar Uceda: “La sanitat cal defensar-la, no privatitzar-la ni polititzar-la”

  • El cap de llista de Ciutadans al Congrés per Lleida, Óscar Uceda, assegura que “Ciutadans va a garantir iguals serveis i prestacions bàsiques en totes les comunitats autònomes”

Lleida, dissabte 11 de juny de 2016. “La sanitat cal defensar-la, no privatitzar-la ni polititzar-la”, ha manifestat avui el candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per Lleida, Óscar Uceda. “Hem de garantir un sistema de sanitat universal de manera que ningú es quedi sense assistència sanitària a Espanya”, ha afegit després de visitar la IV Fira d’Associacions de Salut de les Terres de Lleida, amb el diputat i portaveu de Ciutadans a la comissió de salut del Parlament de Catalunya, Jorge Soler. Uceda ha afirmat que “la sanitat és la joia de la corona de l’Estat del Benestar” i per això ha assegurat que Ciutadans “garantirà iguals serveis i prestacions bàsiques en les totes les comunitats autònomes”.

“El nostre major repte és garantir que la sanitat segueixi sent pública i de màxima qualitat”, ha puntualitzat Uceda. I ha destacat la necessitat d’ “augmentar les prestacions públiques, potenciar les polítiques de prevenció i eliminar les barreres d’accés i de desigualtat territorial”. En aquest sentit, candidat de C’s per Lleida, ha anunciat que “C’s continuarà treballant del costat dels millors professionals presentat iniciatives, que de veritat millorin el sistema sanitari”. I en aquest sentit ha assenyalat que “el Parlament va aprovar la proposta de Ciutadans per dotar de més personal les ambulàncies i tornar a disposar de totes aquelles que continuen aparcades en garatges”.

A més, “Ciutadans millorarà l’eficiència de la política farmacèutica augmentant la transparència, la rendició de comptes i el model de farmàcia assistencial”, ha explicat Uceda. D’altra banda, Óscar Uceda, ha indicat que “C’s també pretén millorar l’atenció domiciliària a pacients crònics i / o dependents”. I ha conclòs vaticinant que tot això s’aconseguirà “garantint la independència dels professionals del sector”.

 

DSC_0724