El número uno de C’s en Lleida, Jorge Soler, explica que esta madrugada se han lanzado “cuatro piedras contra los cristales” y destaca que “se trata del cuarto ataque”a la sede de la ciudad

Lleida, viernes 3 de junio de 2016. El diputado y número uno de Ciutadans (C’s) en Lleida, Jorge Soler, ha lamentado “el ataque a la sede del partido en el municipio” y ha condenado “las amenazas, las coacciones y la violencia en todas sus formas”. “La ilusión siempre es más fuerte que el miedo”, ha asegurado.

Jorge Soler ha explicado que “esta noche se han lanzado cuatro piedras contra los cristales de la ventana” y ha destacado que “una de las piedras impactó en la pared y ha hecho un boquete”. “Se trata del cuarto ataque a la sede de C’s en Lleida”, ha lamentado.

Ciutadans lamenta l’atac a la seva seu a Lleida i condemna qualsevol tipus de violència i coacció

El número u de C’s a Lleida, Jorge Soler, explica que aquesta matinada s’han llançat “quatre pedres contra els vidres” i destaca que “es tracta del quart atac” a la seu de la ciutat

Lleida, divendres 3 de juny del 2016. El diputat i número u de Ciutadans (C’s) a Lleida, Jorge Soler, ha lamentat “l’atac a la seu del partit al municipi” i ha condemnat “les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes”. “La il·lusió sempre és més forta que la por”, ha assegurat.

Jorge Soler ha explicat que “aquesta nit s’han llançat quatre pedres contra els vidres de la finestra” i ha destacat que “una de les pedres va impactar en la paret”. “Es tracta del quart atac a la seu de C’s a Lleida”, ha lamentat.

DSC_0296DSC_0299