La CUP ha registrat al Parlament una moció on s’insta a declarar “vigent” la declaració soberanista anul•lada pel TC i al Govern a presentar un pla d’execucció en 30 dies per rellançar el “prusés” cap a la desconnexió.

Estimo la meva terra i el meu país i no vull cap desconnexió, ni ministeris inútils, ni alts càrrecs, ni la independència, ni la immersió lingüística.

Vull mantenir les meves arrels i la unió del territori, per això penso votar a un partit no nacionalista. Parlo i parlaré en castellà i en català, però sobretot, porto la contraria a la moda nacionalista que ha aflorat en els últims anys en gent que era més espanyola que “la siesta”.

En uns anys seguirem gastant diners en el “prusés” o viurem en un nou país que costarà anys que agafi un ritme de canvi i prosperitat, si és que l’agafa. Això sí, passi el que passi, s’hauran gastat diners en referèndums, ambaixades, noves conselleries i en canvi seguirem amb una educació molt millorable, una sanitat horrible i una classe sense terme mig amb persones molt riques i altres que no poden pagar la llum. Això és el que volen els nacionalistes? Doncs ells són els que no estimen la seva terra ni als que vivim en ella!

Cristina Daza

Articulo de opinión publicado en la contra de La Mañana (21.3.16)

Cristina Daza (Congrés 4)